O NAMA

Dragi naši posjetitelji, ovim putem željeli bismo Vas upoznati sa radom naše tvrtke.

Niveleta92 bavi se iznajmljivanjem, programiranjem i upravljanjem audio-light opreme, specijanih efekata za evente, koncerte, domjenke, promocije, modne revije, vjenčanja. Također radimo i permanentne instalacije ako za to postoji želja ili potreba.

O Nama

MAJA POPOVIĆ

Prodaja i Organizacija

O Nama

IVAN ŠINKO

Audio i light tehničar

O Nama

TIBOR ŠKRGATIĆ

Audio inžinjer

O Nama

IVAN DUGAN

Light Tehničar

O Nama

VJEKOSLAV HALILOVIĆ

Tehničar

Radimo na profesionalnoj opremi kako bi zadovoljili visoke standarde naših klijenata:

Od razglasnih sistema posjedujemo NOVA by Craaft Audio GmbH čiji smo generalni distributeri za Hrvatsku te D&B Audiotehnik i RCF.Mikseri na kojima radimo su MIDAS, Yamaha, Behringer i Presonus te DJ opremu Pionner. Mikrofoni koje nudimo su raznih aplikacija i renomiranih proizvođača Shure, AKG, Senheiser, DPA, Neuman kako bi zadovoljili i najzahtjevnije klijente.

Od rasvjetnih sistema posjedujemo PR Lighting rasvjetu, Griven, laser by Media LAS te rasvjetne pulteve renomiranih proizvođača Avolites i Martin Light.

Nudimo atestirane modularne pozornice raznih veličina i visina za sve prigode i manifestacije, aluminijske konstrukcije različitih veličina ovisno o zahtjevima klijenata. Za sigurnost i kvalitetu koristimo europskog certificiranog proizvođača Everdeck staging.

U live audio segmentu smo vam u mogučnosti ponuditi kompletnu tonsku produkciju i snimanje u Stereo ili Multi-chanel formatu. Isto tako surađujemo sa brojnim bandovima i poznatim izvođačima koji koriste naše stručne usluge. Vršimo predavanja i obuku u MPA – Music Production Academy za buduće live audio tonce.

Kroz profesionalni pristup i kvalitetan radni kadar postali smo jedna od tvrtki u ovom području kojima klijenti rado povjeravaju svoje ideje kako bi za njih odradili kompletnu tehničku podršku. Svojom pristupačnošću i odgovornošću prema klijentima smo također konkurentni, kako u segmentu rasvjete i efekata tako i u segmentu ozvučenja. Jer ipak, dobar glas se daleko čuje, a loš još dalje.

Nama je u interesu da svaka Vaša manifestacija bude što kvalitenije i upečatljivije odrađena jer ako ćete Vi kao klijenti i vaši gosti kao publika biti zadovoljni, tada smo i mi zadovoljni.

Vjenčanja su još jedno polje u kojem konstatno pokazujemo našu kvalitetu i fleksibilnost. Do sada imamo veliki niz uspješnih vjenčanja i zahtjevnih projekata poznatih javnih hrvatskih osoba čime je naše iskustvo postalo neupitno bez obzira na lokaciju ili veličinu projekta.

Prepustite našem profesionalnom timu Vaše posebne trenutke kako bi svako događanje zadržalo osobnost, glamur i jednostavnost u stvaranju.

Obratite nam se s povjerenjem!

O Nama