RASVJETA ZA VJENČANJA

Ako je kvalitetno postavljena, rasvjeta za vjenčanja može itekako pojačati vizualni dojam događaja, počevši od svadbene torte, plesnog podija pa sve do Vaših gostiju. Upravo kvalitetna rasvjeta za vjenčanja može naglasiti one detalje za koje ste proveli sate razmišljajući kako biste ih istaknuli. N92 tim svjestan je koliko je rasvjeta za vjenčanja stvarno važna. Mi rasvjetu za vjenčanja gledamo kao nakit prostora – baš kao što određen spoj tekstila može napraviti odijelo, prava rasvjeta učinit će vaše vjenčanje nezaboravnim. Dobro došli u sigurne ruke za planiranje Vaše rasvjete za vjenčanje.

CIJENA RASVJETE ZA VJENČANJA

Volite svjetlost svijeća, ali prostor koji ste unajmili ne dopušta uporabu otvorenog plamena? Ili zamišljate svoje vjenčanje pod zvjezdanim nebom, no prijem je u svadbenoj sali? Prostor u kojem će se održati Vaše vjenčanje uvelike ima utjecaja na odabir rasvjete, a zahtjevna rasvjeta može se činiti vrlo skupom idejom. Bez brige, cijena Rasvjete za Vjenčanja neće Vas šokirati. Prije nego što odustanete od svog sjaja, razgovarajte s N92 dizajnerom rasvjete za vjenčanja.

Naša oprema

BOJANJE PROSTORA

Bilo da ste odabrali klasičnu salu za vjenčanja, restoran ili šator, bojanje prostora može dati potpuno novu dimenziju ljepote. N92 rasvjeta za vjenčanja može obojati Vaš prostor u jednu boju ili izmjenjivati boje tokom večeri sve ovisno o Vašim željama. Rasvjeta za bojanje prostora može se upotrijebiti i za vanjske površine poput terasa, vrtova, bazena, čak i cijelih građevina neovisno o njihovoj veličini.

RASVJETA ZA PLESNI PODIJ

Posebnu atmosferu na plesnom podiju postići ćete Niveleta92 rasvjetom za vjenčanja koja će sama privući i one najsramežljivije da pokažu svoje plesno znanje. Rasvjeta za plesni podij prati ritmove glazbe tako da će i sama stvarati dinamiku na plesnom podiju.

SPECIJALNI EFEKTI

  • Niski podni dim – poseban efekt magle koji će kod prvog zajedničkog plesa mladenaca stvoriti posebnu atmosferu na cijelom plesnom podiju.
  • Gobos projekcija – želite Vaša imena u srcu ili želite poslati poruku svojim uzvanicima? Učinite to sa Niveleta92 Rasvjetom za Vjenčanja.
  • Svjetlosni top za praćenje – ovom rasvjetom za vjenčanja posebno naglašavamo upravo Vas pri ulasku u salu, Vaš prvi ples, rezanje torte isl.
  • Balončići – uređaj koji nas vraća u djetinjstvo a koji će Vaš prvi ples posebno naglasiti. Specijalna tekućina koja se koristi ne moči podove, ne ostavlja mrlje na vjenčanici ili odijelima
  • Laserska projekcija – želite Vaša imena u srcu ili želite poslati poruku svojim uzvanicima? Niveleta92 Rasvjeta za vjenčanja uključuje i lasersku projekciju.
POŠALJI UPIT