window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-106460916-1');
Niveleta92 » Vijesti » Ozvučenje » Kako odabrati Kvalitetnog DJ-a za Vjenčanja

Kako odabrati Kvalitetnog DJ-a za Vjenčanja

By | 10. studeni 2017|Ozvučenje|0 komentara

Kako bi Vam se svidio David Guetta kao DJ na vašem vjenčanju? Ne? Ali to je trenutno najbolji DJ na svijetu! Naravno, DJ za vjenčanja je posebna vrsta DJ-a. I koliko god bili svjesni toga, svejedno može biti vrlo izazovno znati točno što biste trebali tražiti prilikom odabira DJ-a za svoje vjenčanje.

Tri najvažnije osobine kvalitetnog DJ-a za vjenčanja su znanje o glazbi, sposobnost čitanja publike i mogućnost praćenja atmosfere tokom cijele večeri. Kvalitetan DJ za vjenčanja je domaćin Vaše svadbe, zabavljač, Gospodar Ceremonije. U nastavku ćemo razraditi gore navedene osobine koje svaki pravi DJ za vjenčanja mora imati.

Dj za Vjenčanja mora poznavati sve vrste glazbe

Prvo i najbitnije je njihovo poznavanje glazbe. DJ za vjenčanja mora biti svestran. DJ za vjenčanja mora znati tko je DJ Krmak 🙂 . Mora znati što treba svirati ako netko zatraži „break-dance“ glazbu. Jednako dobro mora poznavati repertoar Franka Sinatre, kao što zna repertoar Jelene Rozge, isto kao što mora razlikovati Bossanovu od Sambe. Dobar DJ za vjenčanja mora biti svjestan da bez obzira što Senna M – Ritam Tuc Tuc zvuči kao zabavna, pjevajuća i partijanerska pjesma, gotovo uvijek isprazni plesni podij. Jedini način na koji ćete znati da li DJ za vjenčanja ima ovo znanje je detaljno ispitivanje.

Kvalitetan DJ za Vjenčanja mora znati pročitati svoju publiku

Druga ključna svadbena vještina DJ-a za vjenčanja je čitanje publike. Iako bi moglo izgledati kao da je smrtno ozbiljan i nimalo pristupačan, zapravo se fokusira na one detalje koje Vi ni ne primjećujete. Da li gosti tapkaju nogama pod stolom u ritmu muzike koja svira dok je vrijeme večere detalj je koji DJ-u za vjenčanja pomaže stvoriti atmosferu prije nego što se uzvanici domognu plesnog podija!  Kvalitetan DJ za vjenčanja slušat će razgovore oko sebe za večerom jer će gosti često reći jedni drugima: “Ohhh, volim ovu pjesmu!” dok jedu. Proučavat će da li gosti pjevaju zajedno uz pjesmu koja svira.

A kako Vi možete znati je li DJ za vjenčanja kojeg razmatrate dobar u čitanju publike? Pitajte ih na što obračaju pažnju prilikom stvaranja atmosfere. Kratak odgovor govori Vam koliko vremena i pažnje dotični DJ za vjenčanja ulaže u čitanje publike – ne mnogo. Dobar DJ za vjenčanja moći će govoriti o ovoj temi puno i previše. Ako se osjećate kao da ste odmah kliknuli s DJ-om, to bi moglo biti zato što je DJ “čitao vas” i znao kako vam najbolje pristupiti!

Kvalitetan DJ za Vjenčanja

Kvalitetan DJ za Vjenčanja održat će ludu atmosferu do kraja Svadbe

Posljednja osobina dobrog DJ-a za vjenčanja je njihova mogućnost upravljanja protokolom vjenčanja. Što to znači? Na primjer, DJ za vjenčanja gleda uokolo kako bi vidio jesu li čaše pune prije nego što najavi zdravicu. DJ za vjenčanja točno zna kada je zadnji gost poslužen večerom kako bi isplanirao poziv na plesni podij? DJ za vjenčanja biti će u dogovoru sa ugostiteljima kako bi bio siguran da su spremni rezati 100 komada svadbene torte prije nego što je on sam najavi. Znat ćete odmah da li dotični DJ može biti dobar domaćin pitajući ga kako ćete se Vi i on pripremiti za vaše vjenčanje. Ako vas DJ za vjenčanja zamoli da se osobno upoznate ili dogovorite jednosatni intervju putem telefona unutar kojeg ćete dogovoriti sve generalije (za razliku od banalnog slanja „popisa za reprodukciju“), onda znate da imate posla s pouzdanim profesionalnim DJ-em za vjenčanje.
Posljednja stvar koju želite je da tijekom svadbe morate napraviti 300 šetnji do DJ kabine i reći “Možeš li najaviti zdravicu?”, “Možeš malo stišati?” ili  “Možeš molim te promijeniti pjesmu?“. Kvalitetan DJ za vjenčanja neprestano promatra i procjenjuje Vaše goste

Osim ove tri ključne karakteristike, razmotrite ujedno i opremu  koju DJ za vjenčanja koristi, cijenu usluge, članstvo u ZAMP-u, dugogodišnje iskustvo pa i recenzije prijašnjih klijenata.

Kvalitetan DJ za Vjenčanja
Naša Web stranica koristi Kolačiće (Cookies), radi boljeg korisničkog doživljaja kao i servise trećih strana. Podešavanja Ok

Tracking kolačići (Cookies) Google

kolačići omogućuju našim web-lokacijama da upamte informacije koje mijenjaju način ponašanja ili izgled web-lokacije, primjerice odabrani jezik ili područje na kojem se nalazite. Na primjer, kada upamti na kojem ste području, web-lokacija može ponuditi lokalnu vremensku prognozu ili vijesti o stanju prometa. Ti vam kolačići također mogu pomoći da promijenite veličinu teksta, font i druge dijelove web-stranica koje možete prilagoditi.